Hayatın en güzel anlamıdır paylaşmak...

Zamanı..Dostluğunu...Gülümsemeni...Evini..Sevgini..Bilgini..Fikirlerini...Emeklerini...

Paylaşmak gerek hesap kitap yapmadan, egolara yenik düşmeden, herhangi bir karşılık düşünmeden paylaşmak gerek...

çünkü paylaştıkça çoğalacaktır Sevgiler..!

31 Mayıs 2010

Çook eğlendim çookkk...



Bu hafta blog sayfamla pek ilgilenemedim ama çok yoğun bir hafta geçirdik. Yorucu ama bir o kadar da güzel ve unutulmaz anlarla geçen  bir haftaydı...


Öncelikle eşimin uzak diyarlardan ancak objektifiyle çekip bana verdiği ve  benim en sevdiğim çiçekler... Bir de arazide çalışıyorum diyor, fotoğraflara bakınca böyle çalışmaya can kurban diyesi geliyor insanın:))) Bu haftanın fotoğraflarını seçerken, onuda burda hem hatırlamak hem de yaşadığımız tüm bu güzelliklerde çok büyük payı olduğu için teşekkür etmek istedim:)


Kızım büyüdü ve artık anasınıfından mezun oldu. Bunlar da yine bu hafta olan yıl sonu gösterilerinden bir kaç kare...



Şiirler okudular ve tek tek çocuklarla ilgili anne babalara mesajlar ilettiler. En hoşuma giden söz '' Çocuklar ıslak beton gibidir, üzerine ne düşerse izi kalır'' , en güldüğüm de '' Anne babalar önce bizi konuşturmak için uğraşırlar, sonra da susturmak için! ''



Sonra minik enstüramanlarla ingilizce ve türkçe şarkılardan oluşan süper bir konser verdiler...




Bale ve jimnastik gösterilerinde hepsi de çok sevimliydi... Bizimki nasıl da kırıtıyor ve hala evde bu kıyafetle geziyor:)))




Sonra dramada, bir ormanda mutlu bir şekilde yaşayan hayvanlar ve ordaki ağaçları kesmeye başlayan kötü adamlarla ilgili mini bir piyes oynadılar. Benim kızım orda kötü adamları ikna edip, eski güzel günlere tekrar dönmeyi sağlayan  bir peri kızıydı. Çokta yakışmıştı kızıma bu rol:))



Canlı çalan davul zurna eşliğinde çayda çıra oynadılar. Muhteşemdiler:))



Bu da bizim ex damat! Bakışa bakar mısınız lütfen?



Ve bu güzel gösteriyi, bize hazırlayan öğretmenlerimizle birlikte, elbette tüm salonunda coşkuyla katıldığı Onuncu Yıl Marşı' nı söyleyerek bitirdiler.



Cumartesi günü de yine okulda Bilim Şenliği vardı. Oğlum Newton çarkını sundu. Fotoğraftaki minik şövaleden de  anlaşılacağı gibi  benim katkım da epey var yani:))





Kızım da babasına ısınma araçlarını gösteren tv projesini anlatırken...




Ve bu kadar koşturmacadan sonra  bir de benim geçte olsa çocuklarla da olsa katıldığım Ankara blogcular buluşması var.  Tüm yorgunluğumu atıp, çok güzel vakit geçirdiğim bir kaç saat oldu. Fotoğraf çekemediğim için bu buluşmanın organizatörü sevgili arkadaşım Sibel' den sabah facebookta iznini alarak kopyaladığım fotoğrafı ekliyorum.  Tanışmaktan çok memnun olduğum arkadaşlarıma, geldikleri, minik hediyeleri ve güzel sohbetler için burdan kucak dolusu sevgiler...




Bizim için hafta burda bitmedi tabiki de... Pazar günü de Cambridge sınavı için  tüm günümüz dışarıda geçti. İlk sınav deneyimimiz olduğu için oğlumda ben de çok heyecanlıydım. Neyse onu da alnımızın akıyla atlatınca, hem yorgunluklar ,hem de güzel  anlarla dolu bir haftayı sonlandırmış olduk. Herkese de iyi haftalar:)))





7 yorum :

  1. ne güzel dolu dolu geçmiş hafta sonun. Çocukların çok akıllı uslu maşallah. Varlarmıydı yoklarmıydı belli değilde buluşmada. Yüzleri gibi huylarıda çok güzel maşallah:))

    YanıtlaSil
  2. Bir Çilek gördüm sanki:)

    YanıtlaSil
  3. Lolipuya katılıyorum hiç sesleri çıkmadı maşşallah. Benimki olsa sizlerle oturmak hayal olurdu :D canım benim hepsi de ayrı ayrı güzel etkinliklermiş, kızına bayıldım minik pericik :D oğluşunu da tebrik ediyorum...

    YanıtlaSil
  4. Çilekçiğim ya ben senin özellikle güzel kızına bayıldım Maşşallah çok tatlı. Sıkıştırmamak için kendimi zor tuttum vallahi.

    YanıtlaSil
  5. Lolipu, teşekkürler canım:))
    Chilek, buyrun benim:))
    Sibelciğim, büyüdüler artık, senide böyle günler bekliyor:)
    Atölyekedi, ben niye kızıma işte benim kedicik arkadaşım diye tanıştırmadım sizi ya tüh:(( O seni profilinden dolayı çok iyi tanıyor,masaüstü resmimiz senin kediler ya, sıkıştırsanda gıkını çıkarmazdı:))

    YanıtlaSil
  6. Bilmiyorum, harika fikirmiş, bir dahakide işallah.

    YanıtlaSil
  7. merhaba arkadaşım seni tanıdığa çokk menun oldum uzun süreli güzel arkadaşlar olmak dileğimle iyi akşamlarr

    YanıtlaSil